Footprint Proofer är ett hjälpmedel för hantering av korrektur. En ovärderlig tidsbesparare för att förenkla och effektivisera den omfattande och ofta stökiga korrekturhanteringen.

Korrekturverktyg

Skapa korrektur

Kampanjidé: CHECK!…    Briefmaterial: CHECK!… då är det bara att kavla upp ärmarna… Bjud in din byrå och låt de ta del av brief. Bjud även dina kollegor för feedback, sätt deadline och invänta det första korrekturet från byrån. Vare sig det är en landningssida eller e-postutskick eller en analog kampanj så läses materialet upp som pdf, png, jpeg, eller som en url (www.domän.com) – allt material samlas på ett ställe. Ett mejl går ut och det är fritt fram för alla att tycka till.

Hantera korrektur

Nu är korrekturprocessen igång! Klicka fast en ”pin” på bilden/texten du har synpunkter på och skriv in din kommentar. När korrekturet är genomgånget sätter du om statusen till ”granskad”. När alla tyckt till så kan huvudansvarig slutgodkänna eller begära nytt korrektur – all statusuppdatering mejlas ut till deltagarna eller notifieras i verktyget.

korrektur

Översikt och kontroll

Footprint Proofer ger dig en överblick över dina korrektur. Och borta är skickandet av pdf-er fram och tillbaka i eviga mailväxlingar. Alla arbetar i samma dokument och verktygets automatiska meddelandefunktion gör att tidsödande ledtider är ett minne blott. Korrekturhanteringen blir enkel och effektiv och ni sparar såväl tid som pengar i era kommande kampanjprojekt

Effectris erbjuder systemleverans av följande moduler/verktyg inom Footprint Labs

Ett verktyg för hantering av korrektur

Ett enkätverktyg för uppföljning och analys

Ett komplett verktyg för kampanjhantering

Kundanalys och tracking

Market footprint

Verktyg för marknadsundersökningar och trackingar

Effectris erbjuder också snabba analysprodukter som täcker en marknadsavdelnings analysbehov där resultatet presenteras online

Footprint Now

-FÅ SVAR DIREKT